top of page
dilyara-garifullina-eNkF5mZeMfs-unsplash

JULMARKNAD

I år slår Katrinetorp upp sina portar 8-10 december. Det bjuds på marknadsknallar, god mat och underbar julstämning. Vi tar inga bokningar under denna helg men vi välkomnar besökare under hela marknaden. I Magasinet på restaurangens ovanvåning så kommer vi att servera sötebröd, juliga smörgåsar, glögg, varmt kaffe mm.

 

Passa också på att titta i vår delikatessmonter där vi säljer lokalproducerade och egengjorda produkter perfekta till jul.

Välkomna till julen på Katrinetorp!

//David med personal

linje.png

JULLUNCH

25/11 så öppnar vi vår jullunch. Vid sidan av vår vanliga meny finns att välja en jultallrik med de finaste av julens smaker preparerade av våra fantastiska kockar! Ett privat julbord på egen tallrik helt enkelt. Kombinera gärna med våra fina ostar.

4 x sill, skinka med senap, köttbullar, Janssons frestelse, brunkål, gravad lax med hovmästarsås och ägghalva med räkröra

 

(Fråga gärna om våra vegetariska alternativ) 

 

Jultallrik: 285:-

Jultallrik inkl. osttallrik 350:-

Blåmögelost, 2 sorters hårdost, brie, hemlagad marmelad,

pepparkaka och fröknäcke

Osttallrik: 95:-

OBS! Jultallrik serveras ej under julmarknaden 8-10 december. 

linje.png

JULBORD

Är ni ett större sällskap (minst 20 personer) så fixar vi ett fantastiskt julbord. Vi dukar upp i Magasinet på ovanvåningen och önskas det ordentligt med festligheter så serverar vi både snaps och god stämning. Självklart tar vi även hand om företagets julfest. Vi sätter sällskap på upp till 120 personer bekvämt och mysigt i vår härliga lokal och det finns utrymme för både bar och dans!

 

Offertförfrågan på info@gourmetgarden.se

Kuvertpris 595:-
Lokalhyra enligt ök.

Fullständiga rättigheter

JULFEST

Julfest för ditt företag? Vi erbjuder både julbord enligt ovan eller en trerätters med fördrink och snittar eller enligt eget upplägg. Vi dukar upp i Magasinet på ovanvåningen och ordnar gärna med både dans och bar. Vi kan fixa alltifrån stand up till karaeokemaskin för ert nöjes skull

 

Offertförfrågan på info@gourmetgarden.se

Lokalhyra enligt ök.

Fullständiga rättigheter

linje.png
bottom of page