top of page
dilyara-garifullina-eNkF5mZeMfs-unsplash

JULMARKNAD

Äntligen får vi ha en rejäl julmarknad igen och som vi har längtat. I år slår Katrinetorp upp sina portar 2-4 december. Det bjuds på marknadsknallar, god mat och underbar julstämning. Vi tar inga bokningar under denna helg men vi välkomnar besökare under hela marknaden. I Magasinet på restaurangens ovanvåning så kommer vi att servera sötebröd, juliga smörgåsar, glögg, varmt kaffe mm.

 

Passa också på att titta i vår delikatessmonter där vi säljer lokalproducerade och egengjorda produkter perfekta till jul.

Välkomna till julen på Katrinetorp!

//David med personal

linje.png

JULLUNCH

25/11 så öppnar vi vår jullunch. Vid sidan av vår vanliga meny finns att välja en jultallrik med de finaste av julens smaker preparerade av våra fantastiska kockar! Ett privat julbord på egen tallrik helt enkelt. Kombinera gärna med våra fina ostar.

3 x sill, skinka med senap, köttbullar, Janssons frestelse, brunkål, gravad lax med hovmästarsås och ägghalva med räkröra 

 

Jultallrik: 265:-

Jultallrik inkl. osttallrik 340:-

Blåmögelost, 2 sorters hårdost, brie, päronmarmelad,

pepparkaka och fröknäcke

Osttallrik: 95:-

OBS! Jultallrik serveras ej under julmarknaden 2-4 december. 

linje.png

JULBORD

Är ni ett större sällskap (minst 20 personer) så fixar vi ett fantastiskt julbord. Vi dukar upp i Magasinet på ovanvåningen och önskas det ordentligt med festligheter så serverar vi både snaps och god stämning. Självklart tar vi även hand om företagets julfest. Vi sätter sällskap på upp till 120 personer bekvämt och mysigt i vår härliga lokal och det finns utrymme för både bar och dans!

 

Offertförfrågan på info@gourmetgarden.se

Kuvertpris 550:-
Lokalhyra enligt ök.

Fullständiga rättigheter

bottom of page